Hoe werkt het?

Waarom werkfruit bestellen bij werkfruitaltena.nl?

-Een zorgeloze en snelle service

Vertel ons wat jullie wensen zijn en wij regelen de rest. Wij bezorgen de fruitkistjes rechtstreeks op de werkvloer en nemen de aanvulling van fruit volledig uit handen. Bij elke nieuwe levering zullen de lege kistjes weer worden meegenomen voor hergebruik. Zo is er altijd vers fruit op de werkvloer beschikbaar.

– Gezondheid

Door werkfruit op de werkvloer investeert u in de gezondheid en vitaliteit van zowel uzelf als van al uw werknemers.

– Ons fruit

Wij zijn vooral gericht op de kwaliteit van onze producten. Wij halen dagelijks verse groenten en fruit bij onze vaste telers. Bij het maken van ons werkfruit hebben we een hoge kwaliteitscontrole. Dit komt omdat wij vroeg in de ochtend het werkfruit inspecteren tijdens het maken van uw bestelling. Ook houden wij er rekening mee dat wij handfruit bezorgen zodat het makkelijk en toegankelijk eten is voor uw werknemers.

– Betrouwbaar, flexibel en voordelig

Doordat het maken van het werkfruit door eigen werknemers gebeurt zijn de lijnen kort. We hebben één aanspreekpunt en bezorgen zelf het werkfruit. Wij bezorgen wanneer dit u uitkomt. Ook leveren wij het fruit voor u tegen een voordelige prijs.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u er meer over weten? Bel ons dan voor een afspraak en een vrijblijvende offerte zodat u snel kan genieten van ons overheerlijk fruitassortiment. Wat leuk is om te weten: bezorgen binnen de gemeente Altena is kosteloos (bestellingen vanaf €150 per maand). Je hebt geen vast contract, je kan ieder moment je pakket wijzigen of stopzetten.